ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primăria Capitalei anunță mai multe proiecte extrem de ambițioase. Din primăvară, ar putea începe lucrările la construirea a șase cartiere de locuințe, câte unul în fiecare din cele șase sectoare ale Capitalei.

Anunțul a fost făcut de Gabriela Firea, care a precizat că aceste locuințe ar urma să fie cumpărate, la jumătate din prețul pieței, de persoane cu venituri mici.

„Ne adresăm medicilor, profesorilor, reprentanților mediului artistic și cazurilor sociale sau celor care au probleme juridice cu casele. Sunt 200.000 de cereri deja înregistrate la nivelul Capitalei. Sunt foarte multe cereri la sectoare și toate acestea vor fi analizate, prioritizate, va exista o comisie care se stabilește conform legii locuinței. Avem cadrul legal”, a spus Gabriela Firea la Digi 24.

Primarul general al Bucureștiului a adăugat că în primăvara ar urma să înceapă construcția celor șase cartiere din cele șase sectoare.