ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul privind trecerea în rezervă a generalului maior cu două stele Marius Harabagiu.

Generalul de brigadă Ovidiu Uifăleanu va prelua vineri comanda Statului Major al Forțelor Terestre de la generalul maior Marius Harabagiu, în cadrul unei ceremonii la care vor participa ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, comandanți de mari unități și unități, a informat MApN printr-un comunicat de presă.

Ovidiu Uifăleanu a fost numit, în anul 2006, comandant al Batalionului 812 Infanterie 'Soimii Carpaților' cu care a participat la misiunea ISAF din Afganistat, în anul 2007.

În anul 2014, a fost înaintat în gradul de general de brigadă de către președintele de atunci, Traian Băsescu.

În septembrie 2015, generalul de brigadă Ovidiu Uifăleanu a fost numit la comanda Comandamentului Multinațional de Diviziei Sud-Est.