ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul Alianței Noastre, Marian Munteanu, a reacționat la decizia Curții Constituționale a României, care a avizat favorabil inițiativa de modificare a Constituției, prin care căsătoria este definită ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Inițiativa de modificare a Constituției a fost semnată de peste 3 milioane de români, fiind cel mai mare demers civic din istoria țării.
 

"În primul rând trebuie să îi felicităm încă o dată pe miile de reprezentanți ai societății civile autentice, reuniți în Coaliția pentru familie, care au trudit și au strâns cele 3 milioane de semnături. Lor și tuturor semnatarilor li se cuvin primele felicitări și, încă o dată, mulțumiri pentru atitudinea lor de responsabilitate civică. Decizia Curții Constituționale mi se pare un act absolut normal: propunerea legislativă cetățenească de revizuire a Constituției, referitoare la faptul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, îndeplinește condițiile privind exercitarea inițiativei.  E adevărat că trăim atâtea lucruri stranii în România încât până și normalitatea a început să pară o sărbătoare.

Din acest punct de vedere trebuie să continuăm acțiunile de susținere a normalității și, din acest punct de vedere, Alianța Noastră va continua demersurile pentru susținerea unor asemenea inițiative care vin în sprijinul unei vieți normale în țara noastră.  Avem nevoie enormă de normalitate și trebuie să mergem înainte fără ezitare pe această direcție.

Credem că actualul Parlament trebuie să ia urgent în discuție propunerea de revizuire a Constituției.

Alianța Noastră susține modificarea Constituției în sensul cerut de cetățenii României, pentru apărarea familiei și a valorilor noastre creștine", a declarat Marian Munteanu pentru ActiveNews.