ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de credincioși au mers azi la Mănăstirea Prislop, pentru a se ruga la mormântul părintelui Arsenie Boca, fiind oficiat un parastas cu ocazia comemorării a 26 de ani de la moartea acestuia.

 Credincioșii au sosit în număr mare la Mănăstirea Prislop, în cimitirul căreia este îngropat părintele Arsenie Boca, pentru a comemora 26 de ani de la moartea acestuia. Cu acest prilej, la mănăstire a avut loc și un parastas.

Căpitanul Nicolae Răducu din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara a declarat că este imposibil să se facă o estimare corectă a numărului de pelerini de la Mănăstirea Prislop.

"Putem spune doar că au fost mii de oameni la Mănăstirea Prislop, la mormântul părintelui Arsenie Boca. Nu putem face o estimare corectă deoarece e un continuu du-te-vino acolo. În timp ce unii pelerini sosesc, alții pleacă, așa că e dificil să spunem câte persoane participă, în aceste zile, la pelerinaj. Au fost persoane venite din toate colțurile țării", a declarat Nicolae Răducu.