ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un curent de protest încearcă să prindă avânt chiar și de Ziua Națională a României. Deși nicio organizație sau persoană nu își revendică în mod explicit acțiunile, în majoritatea orașelor țării s-a dezvoltat un curent "protestatar". 

Inițiatorii par să fie aceiași care au instigat la ieșirea în stradă în perioada imediat următoare tragediei de la Colectiv și doresc să dea jos "corupția" și "întreaga clasă politică".

Un segment foarte important al societății civile și unul din cele mai bine organizate, respectiv militarii în rezervă, denunță acțiunea ce se pregătește drept un "asasinat la adresa României".

Președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), istoricul Mircea Dogaru, face apel la români să nu iasă în stradă în noaptea de 1 spre 2 decembrie.

"Agentii lui Soros, agentii monstruoasei coalitii ruso-germane, care vizeaza distrugerea Europei, vor sa pecetluiasca, simbolic, de Ziua Nationala, si desfiintarea Romaniei. Tradatorii se pregatesc intens la Cluj, Timisoara, Odorhei, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc si Bucuresti. Spalatii pe creier ai lui SOROS indeamna, de luni de zile, pe Facebook, sa se iasa in strada pe 1 Decembrie. Impotriva Parlamentului, impotriva Democratiei, impotriva Romaniei. De ce si in numele a ce? Daca sobolanii iti invadeaza casa, ii starpesti, nu dai foc acesteia la vreme de iarna! Drept urmare, in numele Societatii Civile Organizate, adresez, tuturor romanilor care mai gandesc, rugamintea de a-si lamuri copiii si nepotii ca fac jocul asasinilor Romaniei si ai propriului lor viitor.
Pe cale de consecinta, dragi romani, in noaptea de 1 spre 2 Decembrie 2015, STATI IN CASE! Lasati doar asasinii (straini si romani) si tradatorii (constienti sau nu) de neam si Tara, sa iasa in strada! Pentru ca rudimentele Armatei, Jandarmeriei si Politiei Romane sa-si poata face datoria. Cu sau fara voia pseudogeneralilor, pseudochestorilor si ministrilor impusi de cloaca politica internationala!", scrie președintele SCMD pe siteul oficial al organizației.

Mircea Dogaru critică și atitudinea președintelui Iohannis, care a refuzat să marcheze Ziua Națională a României, pretextând că ar întina memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv.

"Ceausescu a fost asasinat in ziua de Craciun. Se vrea asasinarea Romaniei de Ziua ei, 1 Decembrie 2015. Semnalul l-a dat tot presedintele, care a refuzat sa marcheze Ziua Nationala in fata reprezentantilor marilor puteri, sub pretextul ca niste tineri au fost asasinati in cluburi din Bucuresti si Paris. A uitat ca aceasta zi nu este una „de chermeza”, ci de comemorare a celor peste 969.000 de tineri morti cu arma in mana, in anii 1916 - 1919, pentru ca noi sa avem o Tara numita Romania. A uitat si zecile de mii de patrioti romani dezertori din armatele de ocupatie austro-ungara si tarista sau voluntari din SUA si Canada care au murit, tot atunci, pentru acelasi ideal. Si, ceea ce este si mai jignitor, a uitat ca tocmai a serbat cu sampanie, la Cotroceni, instalarea ginerelui Sefului Serviciilor Secrete Franceze, pe post de Guvernator al Romaniei. A nu se intelege ca Franta are vre-un amestec. In spate se afla, nu numai transnationalele, ci si traditionala prostie germana care, dupa inmormantarea Uniunii Europene (2003) a transformat Europa Occidentala intr-o anexa a Rusiei Imperiale a Tarului Putin", afirmă Dogaru.

Șeful SCMD zice că tragedia de la Colectiv a fost provocată.

"In ce scop au iesit, atunci, in strada, minunatii tineri romani, in preajma Zilei Nationale 2015? Pentru ca au fost manipulati sa sprijine Neamtul in tentativa, zilnic programata, de a da, anticonstitutional, jos, Guvernul national si a starpi democratia parlamentara. Lovit cu tigaia in cap de amanta, simtind ca e pe duca, decrepitul miliardar, George SOROS, care investeste, de 26 de ani, milioane de Euro, in zeci de mii tineri romani spalati pe creier, grupati in ONG-uri transnationale, a hotarat ca, inainte de a da socoteala Satanei, trebuie sa-si vada visul implinit – desfiintarea Romaniei ca stat!

Hecatomba de la  „Colectiv”, provocata, ca si decesul ministrului Milea in 1989, a constituit pretextul. Pe un fond de solidaritate nationala fara precedent, cand toata tara plangea sacrificarea, inexplicabila, a zeci de tineri nevinovati, presedintele Romaniei anunta, cu cinism, ca era nevoie ca acestia sa moara pentru ca guvernul sa cada si a incitat la iesirea in strada.  O iesire fara un obiect concret, fara perspective, pe ideea ca cineva trebuie sa ia nota ca vrem doar sa fie bine si tot romanul sa prospere. Tot presedintele a dat si lozinca, la fel de siderala, „Jos coruptia care ucide!”.  A fost secondat de Traian Basescu si de oameni de afaceri deghizati in ziaristi, care au manipulat in directia obiectivului vizat: „Demisia!”. Pe fond, agenti externi si tradatori interni au pregatit mimarea razboiului civil. Pentru a doua oara (ca si-n 16 decembrie 2014) criza a fost dezamorsata de catre cei care i-au sugerat lui Victor Ponta sa-si dea demisia. Guvernul ales si democratia au cazut si ne-am trezit, in locul lor, cu un guvernator si cu viceguvernatori impusi de Banca Mondiala, FMI si George Soros. Dar nu le este destul! Vor distrugerea Romaniei si o fac, pas cu pas, prin readucerea in strada a tinerilor care nu au inteles nimic", declară Mircea Dogaru.

Iată textul integral:


PROHODUL ROMANIEI
-  Lasati agentii lui Soros sa iasa in strada! -

Stimati manipulati,
Am fost loviti, sistematic, in stomac, in anii ’80, pentru a iesi in strada impotriva unui comunism care abia acum se instaleaza, urland „Libertate!” si am primit o „Democratie” de n-o putem duce! Cu complicitate interna ne-au distrus toate capacitatile de productie si ne-au furat tot, lasandu-ne fara locuri de munca si fara viitor. Lipsa de carte, de asistenta medicala, de mijloacele minim necesare supravietuirii, au venit ulterior. Cine ne-a invins? Marii asasini economici si financiar-bancari transnationali! Au incercat sa ne lase si fara tara in 22 Decembrie 1989, in 15 martie si 13 iunie 1990, in 1991, 1992, 1999 etc. ..... dar n-au reusit! Pentru ca infruntau niste generatii de romani cu stiinta de carte, care inca mai puteau gandi si care, inca, mai puteau compara: „Olanda, Israelul etc. sunt cat un judet de-al nostru, dar infinit mai puternice economic. De ce? Sunt ei genii si noi tampiti? Au ei sapte perechi de <cojones> si noi niciuna?”. Vazand ca nu ne pot distruge dintr-o singura lovitura, au adaptat Planul Prozorowski (1810) la noile realitati. Din 16 noiembrie 2014, ne confruntam cu o „lovitura de stat in cascada”, adica ne lovesc, programat, pe etape. Manipulandu-ne pe Facebook si agitatnd tinerii postdecembristi, formati fara istoria, geografia economica, limba si literatura neamului, ne-au facut sa uitam sfatul testamentar al sfantului martir Constantin Brancoveanu: „In nemti nu avem nici o nadejde, precum nu am avut niciodata pana acum si ne rugam lui Dumnezeu sa nu avem niciodata de-a face cu dansii!”. Si ne-au ales, pe post de presedinte, un neamt cu destule bube legislative in cap, dovedite intre timp, pentru a ne starpi „coruptia”. Pentru ca problemele sociale si financiare, datorita tenacitatii SCMD si CNSC, dupa trei ani de tradare a USL, gratie coabitarii, extern impusa, cu tiranul asasin Basescu, au inceput sa fie rezolvate.
In ce scop au iesit, atunci, in strada, minunatii tineri romani, in preajma Zilei Nationale 2015? Pentru ca au fost manipulati sa sprijine Neamtul in tentativa, zilnic programata, de a da, anticonstitutional, jos, Guvernul national si a starpi democratia parlamentara. Lovit cu tigaia in cap de amanta, simtind ca e pe duca, decrepitul miliardar, George SOROS, care investeste, de 26 de ani, milioane de Euro, in zeci de mii tineri romani spalati pe creier, grupati in ONG-uri transnationale, a hotarat ca, inainte de a da socoteala Satanei, trebuie sa-si vada visul implinit – desfiintarea Romaniei ca stat!
Hecatomba de la  „Colectiv”, provocata, ca si decesul ministrului Milea in 1989, a constituit pretextul. Pe un fond de solidaritate nationala fara precedent, cand toata tara plangea sacrificarea, inexplicabila, a zeci de tineri nevinovati, presedintele Romaniei anunta, cu cinism, ca era nevoie ca acestia sa moara pentru ca guvernul sa cada si a incitat la iesirea in strada.  O iesire fara un obiect concret, fara perspective, pe ideea ca cineva trebuie sa ia nota ca vrem doar sa fie bine si tot romanul sa prospere. Tot presedintele a dat si lozinca, la fel de siderala, „Jos coruptia care ucide!”.  A fost secondat de Traian Basescu si de oameni de afaceri deghizati in ziaristi, care au manipulat in directia obiectivului vizat: „Demisia!”. Pe fond, agenti externi si tradatori interni au pregatit mimarea razboiului civil. Pentru a doua oara (ca si-n 16 decembrie 2014) criza a fost dezamorsata de catre cei care i-au sugerat lui Victor Ponta sa-si dea demisia. Guvernul ales si democratia au cazut si ne-am trezit, in locul lor, cu un guvernator si cu viceguvernatori impusi de Banca Mondiala, FMI si George Soros. Dar nu le este destul! Vor distrugerea Romaniei si o fac, pas cu pas, prin readucerea in strada a tinerilor care nu au inteles nimic.
Ceausescu a fost asasinat in ziua de Craciun. Se vrea asasinarea Romaniei de Ziua ei, 1 Decembrie 2015. Semnalul l-a dat tot presedintele, care a refuzat sa marcheze Ziua Nationala in fata reprezentantilor marilor puteri, sub pretextul ca niste tineri au fost asasinati in cluburi din Bucuresti si Paris. A uitat ca aceasta zi nu este una „de chermeza”, ci de comemorare a celor peste 969.000 de tineri morti cu arma in mana, in anii 1916 - 1919, pentru ca noi sa avem o Tara numita Romania. A uitat si zecile de mii de patrioti romani dezertori din armatele de ocupatie austro-ungara si tarista sau voluntari din SUA si Canada care au murit, tot atunci, pentru acelasi ideal. Si, ceea ce este si mai jignitor, a uitat ca tocmai a serbat cu sampanie, la Cotroceni, instalarea ginerelui Sefului Serviciilor Secrete Franceze, pe post de Guvernator al Romaniei. A nu se intelege ca Franta are vre-un amestec. In spate se afla, nu numai transnationalele, ci si traditionala prostie germana care, dupa inmormantarea Uniunii Europene (2003) a transformat Europa Occidentala intr-o anexa a Rusiei Imperiale a Tarului Putin.
Agentii lui Soros, agentii monstruoasei coalitii ruso-germane, care vizeaza distrugerea Europei, vor sa pecetluiasca, simbolic, de Ziua Nationala, si desfiintarea Romaniei. Tradatorii se pregatesc intens la Cluj, Timisoara, Odorhei, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc si Bucuresti. Spalatii pe creier ai lui SOROS indeamna, de luni de zile, pe Facebook, sa se iasa in strada pe 1 Decembrie. Impotriva Parlamentului, impotriva Democratiei, impotriva Romaniei. De ce si in numele a ce? Daca sobolanii iti invadeaza casa, ii starpesti, nu dai foc acesteia la vreme de iarna! Drept urmare, in numele Societatii Civile Organizate, adresez, tuturor romanilor care mai gandesc, rugamintea de a-si lamuri copiii si nepotii ca fac jocul asasinilor Romaniei si ai propriului lor viitor.
Pe cale de consecinta, dragi romani, in noaptea de 1 spre 2 Decembrie 2015, STATI IN CASE! Lasati doar asasinii (straini si romani) si tradatorii (constienti sau nu) de neam si Tara, sa iasa in strada! Pentru ca rudimentele Armatei, Jandarmeriei si Politiei Romane sa-si poata face datoria. Cu sau fara voia pseudogeneralilor, pseudochestorilor si ministrilor impusi de cloaca politica internationala!
De 167 de ani clamam, fara folos „DESTEAPTA-TE ROMANE!”. Daca maine, 1 Decembrie 2015, in ceasul al 14-lea nu ne desteptam, ne vom merita soarta si nu vom mai avea nimic de facut decat sa reinviem indemnul luptelor impotriva dictaturii basiste: „Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”.
Asa sa ne ajute, pe cat meritam, Dumnezeu!