ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews a scris azi despre Codrin Scutaru, secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, cel care și-a manifestat public susținerea pentru căsătoriile gay, după de decizia luată vineri de Curtea Supremă a SUA.

Contactați de către ActiveNews, reprezentanții Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice au emis un punct de vedere prin care se dezic de afirmațiile lui Codrin Scutaru.

La întrebarea ActiveNews referitoare la faptul că domnul Scutaru, ca angajat al statului, susține în mod public schimbarea legii pe care ar trebui să o apere, reprezentanții Ministerului au răspuns:

"Punctul de vedere exprimat de domnul Codrin Scutaru, pe pagina personală de facebook, reprezintă opinia personală a domnului Scutaru cu privire la un proces legislativ din SUA, și nu este punctul de vedere al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice".