ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Accidentul s-a produs după ce mașina în care se aflau cei trei a acroșat un alt vehicul care se oprise la marginea drumului pentru a face loc coloanei oficiale.

Laurențiu Colitineanu, purtător de cuvânt în Ministerul Sănătății, a declarat pentru B1TV că "cei doi și translatorul sunt în stare stabilă, conștienți, cooperanți, viața nu le este pusă în pericol în niciun fel".

Conform acestuia, evoluția lor depinde de rezultatele computerului tomograf, medicii stabilind ulterior studierii rezultatelor dacă vor fi externați, dacă vor rămâne internați sau dacă este necesar transferul lor.

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a fost rănit într-un accident rutier în județul Ialomița. El a fost transportat la spital la urgențe cu o ambulanță SMURD.

Trei persoane au fost rănite în accident și au fost duse de urgență la spitalul din Slobozia.

În mașină cu acesta se mai afla ministrul Agriculturii din Kuwait, care a fost la rândul său rănit.

A treia persoană rănită este o angajată care lucra ca și translator.

Miniștrii se deplasau în coloană oficială din București spre Brăila în momentul producerii accidentului. Pentru moment nu sunt informații privind cauzele accidentului.

Cei trei nu sunt într-o stare foarte gravă, primind îngrijiri medicale la spital.

Ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii și Relațiilor cu Parlamentul, domnul Dr. Ali Saleh Al Omair, se va afla în vizită oficială în România în perioada 23-27 august 2016. El a avut o întrevedere cu ministrul Achim Irimescu. Subiectul întâlnirii a fost prospectarea și informarea asupra sectorului agricol din România și asupra oportunităților de investiții existente.

Delegația străini urma să viziteze unități de producție-procesare lactate, procesare legume-fructe, ferme de creștere sturioni și de creștere bovine. Acestea vizite aveau loc în județele Constanța, Brăila, Buzău, Botoșani și Suceava și se desfășurau în perioada 24-26 august 2016, alături de delegația MADR condusă de ministrul Achim Irimescu.