ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 "Le plac enorm de mult copiii mei. Nu vor să dea drumul nicicum la acești copii. Dacă erau la o altă familie, era mai ușor pentru mine să-i iau înapoi. Dar, pentru ei, pentru că e ca în cazul unui lamborghini, e galben, eu îl vreau roșu. Îl au roșu. Așa sunt copiii mei pentru ei.  (...) Vă rog frumos, să facem tot ce este posibil ca să luăm acei copii înapoi, toți copiii.", a spus Florin Barbu, prezent în București atât sâmbătă, la marșul pentru normalitate, cât și duminică, la mitingul din Piața Universității.  

"Copiii mei nu merită să trăiască acest coșmar în fiecare zi, această traumă. Vor fi distruși toată viața lor. Fiecare zi acolo contează. Diana este o fată foarte prietenoasă și sensibilă, iar Andy, un copil liniștit, cuminte.

Vă mulțumesc că luptați alături de mine. Mi se pare anormal ca copiii mei să fie crescuți de homosexuali. Este împotriva religiei, credinței noastre strămoșești. Trebuie să facem absolut orice să reușim să luăm acei copii de acolo. Eu am încercat orice cale posibilă să iau copiii înapoi. În fiecare zi mi-e enorm de greu să știu că se trezesc alături de acei oameni", este apelul făcut de Florin Barbu, potrivit rodiagnusdei.wordpress.com.

"Nu e vorba numai de copiii mei, foarte mulți copii sunt luați de la părinți, după cum bine știți. E vorba de 20 de familii. Acei copilași nu au greșit cu nimic și nu trebuie să fie chinuiți. De aceea, trebuie să luptăm și să luăm toți copiii acasă. Nu sunt obiecte sexuale pentru nimeni, după cum bine ați văzut recent pe Internet. Au fost chiar abuzați unii copii. Un cuplu de lesbiene chiar au omorât un copil. Din punctul meu de vedere, copiii trebuie să trăiască în familie. Chiar dacă există probleme în familie, exista unchi, frați, surori, mătuși și există România.

Oameni aceștia (părinții adoptivi) sunt foarte bogați în Londra, au 3-4 case și se pot muta oriunde doresc. Le plac enorm de mult copiii mei. Nu vor să dea drumul nicicum la acești copii. Dacă erau la o altă familie, era mai ușor pentru mine să-i iau înapoi. Dar, pentru ei, pentru că e ca în cazul unui lamborghini, e galben, eu îl vreau roșu. Îl au roșu. Așa sunt copiii mei pentru ei.  „Nu-i dau înapoi, pentru că m-am atașat de ei. Nu vreau să-i dau”", a mărturisit Florin Barbu la marșul de sâmbătă.
 
Vedeți clipul VIDEO AICI 
 
Duminică, românii au venit în Piața Universității, la un miting autorizat de susținere a lui Florin Barbu și a copiilor săi, luați abuziv de lângă familie de către Protecția Copilului din Marea Britanie.

Protestatarii au solicitat:

- negocieri directe între Guvernul României și cel al Marii Britanii, în cazul familiei Barbu;
- negocieri directe și în celelalte cazuri de familii de români nedreptățite în străinătate;
- încheierea de tratate cu statele europene (și numai ) în privința protecției cetățenilor români din afara țării, cu precădere a copiilor, prin care să se stabilească faptul că prioritatea în privința rezolvării problemelor acestora o au autoritățile române. De asemenea, în privința adopțiilor, prioritate să aibă familia extinsă și celelalte rude sau persoane de aceeași cetățenie, religie, valori si orientare sexuală normală – creștină (homosexualii nu se pot căsători si nici nu pot înfia copii în România și ca urmare, nici în afara țării nu e normal să poată adopta copii cetățenii români);
- propunerea de directive la nivelul Uniunii Europene în privința celor de mai sus;
- pe viitor, introducerea în Parlament a unei inițiative legislative de protecție sporită a cetățenilor români aflați în afara granițelor sau în interior, în cazurile în care aceștia se află în conflict cu cetățeni sau autorități străine.

Vedeți VIDEO AICI

Luni, 20 iunie 2016, cei doi copii minori ai lui Florin Barbu au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali din Marea Britanie. Decizia a fost luată de un tribunal din Londra și este definitivă.