ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul din românii morți în urma cutremurului din Italia este o femeie din localitatea doljeană Malu Mare, Aurelia Dăogaru.

În urma cutremurului a murit și soțul Aureliei Dăogaru, Fabio Graziani, în timp ce băiatul lor în vârstă de 11 ani a fost salvat.

Aurelia Dăogaru avea 36 de ani și era din comuna doljeană Malu Mare, de lângă Craiova. Aceasta se afla în Italia de 12 ani.

IPS Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, a transmis un mesaj familiei Aureliei Doagaru, pe care îl redăm în integralitate..

"În contextul nefericitelor evenimente din Italia, am aflat cu părere de rău despre trecerea la cele veșnice a doamnei Aurelia Dăogaru, fiică duhovnicească a Sfintei noastre Arhiepiscopii, din localitatea Malu Mare, județul Dolj. Neașteptata sa plecare dintre noi a adus multe lacrimi și întristare în rândul celor dragi. Dumnezeu este însă cel care ne adună pe toți în necuprinsa Sa dragoste și milostivire, indiferent de timp, loc sau spațiu. De aceea, dincolo de momentul cel greu și dureros al despărțirii, purtăm în noi nădejdea vieții veșnice, aducându-ne aminte de cuvintele Sfântului Apostol Pavel, care spune: „Fraților, despre cei ce au adormit, nu voim să fiți în neștiință, ca să nu vă întristați ca ceilalți care nu au nădejde. Pentru că de credem că Iisus a murit și a înviat, tot așa credem că Dumnezeu, pe cei adormiți întru Iisus, îi va aduce împreună cu El” (Tesaloniceni IV, 13-14).

Ne alăturăm astfel familie celei decedate cu rugăciunea și întreaga noastră compasiune. În semn de solidaritate și dragoste creștinească, vom sprijini duhovnicește și financiar pe cei apropiați, pentru ca această durere să treacă mult mai ușor.

În aceste clipe de apăsare și durere, ne rugăm Mântuitorului Hristos, Nădejdea învierii noastre, să primească sufletul adormitei roabei sale Aurelia la locul fericit de odihnă!

Cu părintești binecuvântări,
†Dr. Irineu,
Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei", se spune în mesajul primit de ActiveNews.