ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bogdan Vlădău, model și solist vocal, susține referendumul pentru protejarea familiei. Cu toate că sunt peste trei milioane de semnături, se pare "că parlamentarii noștri, politicienii noștri drăguți nu ne bagă în seamă. Oare chiar nu contăm? Câte milioane trebuie să fim ca să fie convinși că trebuie să ia atitudine, că de aia sunt acolo puși de noi, să facă ceva pentru țara asta și pentru noi. ", scrie Bogdan Vlădău pe Facebook.

„Eu am aflat despre fenomenul ăsta pe Facebook, de faptul că se strângeau semnături. Era într-o fază incipientă când am văzut fenomenul. Trebuie să recunosc că nu am crezut că se va ajunge la trei milioane de semnături! Adică, se pare că totuși noi, românii, putem să fim uniți într-o direcție în care credem realmente. Și asta e una în care chiar credem. La noi, familia dinainte de Ștefan cel Mare era compusă dintr-un bărbat și o femeie. Totuși, cu toate aceste trei milioane, se pare că parlamentarii noștri, politicienii noștri drăguți nu ne bagă în seamă. Oare chiar nu contăm?

Câte milioane trebuie să fim ca să fie convinși că trebuie să ia atitudine, că de aia sunt acolo puși de noi, să facă ceva pentru țara asta și pentru noi. Și pentru ei, în primul rând. E cumplit că trebuie să ne luptăm cu un fenomen care încearcă să ne demonstreze că noi nu mai suntem normali și că trebuie să fim ca ei ca să intrăm în normalitate. Trebuie să fim mai deschiși la cap ca să intrăm în rând cu lumea.

Eu nu consider că un copil poate crește sănătos din punct de vedere mental într-o familie în care și mama, și tata sunt de același sex. Eu nu am cum să cresc ca om dacă nu-mi fac o familie, dacă n-am copii, dacă n-am o soție. Mă-mprăștii, așa, în foarte multe direcții. Și homosexualitatea te duce în aceeași direcție. N-ai cum să ai o relație stabilă fiind homosexual. Nu cred că ai cum.”