ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O navă americană de comandă și control a efectuat joi, în Marea Neagră, un exercițiu bilateral cu o ambarcațiune militară română, anunță Forțele Navale SUA.

 Nava USS Mount Whitney (LCC 20), aparținând Flotei a VI-a a SUA, a participat la un exercițiu cu o corvetă a Forțelor Navale române, Amiral Eustaiu Sebastian (F-264).

„Nava USS Mount Whitney continuă să navigheze liber în Marea Neagră, implicându-se în oportunități de antrenament cu partenerii și aliații din regiune. Relația puternică pe care o avem cu Flota militară a României a fost consolidată astăzi prin exerciții efectuate în Marea Neagră pentru a demonstra determinarea de a menține pacea și stabilitatea în regiune", a transmis căpitanul Carlos A. Sardiello, comandantul USS Mount Whitney, conform unui comunicat al Forțelor Navale americane.

A plouat cu mașini! Armata SUA s-a făcut de râs la un exercițiu militar