ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imagini noi în cazul morții lui Dan Condrea ar plasa autoturismul condus de patronul Hexi Pharma la intrare în localitatea Buftea, cu doar 30 de minute înainte de producerea accidentului.

O cameră de supraveghere instalată pe acest traseu, la ieșirea din Crevedia, suprinde un autoturism identic cu cel al lui Condrea. Aceeași culoare și același model, susține digi24.ro.

Noile imagini plasează un autoturism de aceeași culoare și același model cu cel pe care omul de afaceri îl conducea pe 22 mai la ieșirea din Crevedia, spre Buftea. Accidentul rutier a avut loc între Buftea și Corbeanca, cu aproximativ jumătate de oră mai târziu decât momentul în care mașina a fost suprinsă în imagini.

Conform noilor imagini, Dan Condrea ar fi mers pe DN1A între Crevedia și Buftea, de unde s-ar fi putut îndrepta apoi către Corbeanca.

Anchetatorii spun că rezultatele testelor ADN ar putea fi gata marți, 31 mai.