ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zăpada este bucuria celor mici. Adulți fiind, uităm de modul în care ne bucuram la săniuș sau derdeluș. Este și cazul Adrianei Duțulescu, fost jurnalist la Antena 3.

Deranjată de faptul că niște copii de jucau pe locurile de parcare, aceasta a scris pe Facebook că "nu toți ar trebui sa aibă dreptul sa se înmulțească".



Reacția oamenilor nu a întârziat. Pe diferite pagini de Facebook, aceștia au taxat vorbele jurnalistei: "Duțulescu e o catastrofă pe două picioare. Celebră, nu așa. S-au strâns ele adhoc, într-un grup " de elită" autointitulat "Noi suntem ceilalți". Foarte -foarte cunoscute pe scara blocului unde se joacă ele....", a scris un user. "Dar aceasta entitate Dutulescu, are copii? Sau este un cyborg?", a continuat altcineva. "Nu inteleg de ce sunt femeile mai agresive decat domnii, nu inteleg", a completat un alt user.