ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Larisa Iscrulescu are doar 16 ani și se luptă deja cu o boală Anemie Aplasta. Ea se afla internată la spitalul de copii Louis Țurcanu din Timișoara de mai bine de 3 luni. S-au găsit medicamentele necesare pentru a o ține în viață, au ajuns în tară, însă se așteaptă aviz de introducere pe piață a acestora, timp în care nu se știe dacă fata mai poate fi ținută în viață sau nu.
 
Până marți, 10 august,  medicamentele vor ajunge la Timișoara pentru a începe tratamentul. Larisa are însă nevoie de sânge B3 negativ pentru a putea rămâne în viață, alt sânge nemaifiind asimilat de corpul ei.
 
Toți cei care au această grupă de sânge sunt rugați să meargă la centrele de donare. Mama Larisei, Maria Iscrulescu se află în permanență alături de ea și poare fi contactată al numărul 0767298978.