ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Paraclisul Sfântul Siluan Athonitul din cadrul spitalului CF Constanța s-a implicat în renovarea camerelor în care sunt internați pacienții ce vin la această unitate sanitară pentru tratament.

De peste un an de zile, credincioșii și părintele Mihai Gheorghilaș au pus mână de la mână și au reușit renovarea a șapte camere de spital, a unei săli pe care o folosesc studenții facultății de medicină, dar și achiziționarea de materiale sanitare.

Anul acesta, comunitatea din paraclisul Sfântul Siluan Athonitul s-a înscris în concursul "Țara lui Andrei", organizat de OMV Petrom. Obiectivul proiectului este acela de a îmbunătăți toate saloanele spitalului, în special prin înlocuirea tâmplăriei învechite cu una de tip PVC, recomandată pentru condițiile climaterice de la malul Mării Negre.

Pentru a îmbunătăți însă, viața pacienților, este nevoie de votul dumneavoastră pe pagina "Țara lui Andrei". Până pe 18 decembrie se desfășoară prima etapă a competiției, în care oamenii pot vota ce proiect doresc să primească finanțare pentru a fi implementat.

"Vă rog să vă mobilizați și să dăm o mână de ajutor bolnavilor pentru a avea condiții mai bune de spitalizare. Vă rog să vorbiți și cu prietenii și cunoscuții voștri ce sunt dispuși să își aloce două minute din timpul lor. 
Nu uitați că ține de noi să ținem spitalele deschise și funcționale. Ele sunt tot ale noastre și nu ale statului.Vă mulțumesc mult.Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplatească dragostea", a scris Pr. Mihai Gheorghilaș în apelul său.
 
Pentru a vota proiectul de reabilitare al spitalului CF Constanța, intrați AICI.