ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Dosarul va fi preluat de Parchetul de pe lângă ÎCCj. Procurorul care preia dosarul morții lui Dan Condrea este același care instrumentează Dosarul Hexi Pharma. 
Potrivit fostei soții, citată de Tolontan, Condrea mergea să-și ia fetița de la domiciliul ei.
 
ACTUALIZARE Sebastian Ghiță susține că Dan Condrea era filat de serviciile secrete.
 
Criminalistul Tudorel Butoi a avansat teoria potrivit căreia Dan Condrea ar fi putut fi înlocuit, la volanul mașinii, cu o altă persoană, asupra căreia au fost plantate actele patronului Hexi Pharma. Rezultatele unei identificări complete s-ar putea afla în 24 de ore.
 
ACTUALIZARE Dan Condrea a fost identificat de fosta soție, după haine. Patronul Hexi Pharma se afla la volanul mașinii si era singur. Drumul era drept și fusese parcurs de Condrea de nenumărate ori. Automobilul, un Opel Corsa CDTI, este complet distrus, după ce s-a izbit foarte puternic de trei dintre cei patru copaci aflați în zonă. Se pare că nu există urme de frânare. 
"Dan era un as al volanului" - susține un prieten al victimei. 
 
Potrivit Realitatea TV, Dan Condrea conducea mașina tatălui său, fondatorul Hexi Pharma.
 
(Știrea inițială)

Patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație care s-a produs duminică seară în județul Ilfov, între localitățile Buftea și Corbeanca, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Informația nu este confirmată încă de polițiștii care fac cercetări la fața locului.

Potrivit primelor informații victima este desfigurată și nu a putut fi încă identificată, dar actele găsite asupra acesteia îi aparțin lui Dan Condrea. Totodată, mașina implicată aparținea Hexi Pharma.