ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Godină a devenit celebru și peste granițele țării după ce a apărut în The Wall Street Journal.

„Un polițist cinstit și faima sa pe Facebook surprind România” este titlul articolului despre Marian Godină publicat de americani. 

Jurnaliștii de la The Wall Street Journal laudă sinceritatea, corectitudinea gramaticală și amuzamentul cu care Marian Godină a atras peste 260 de mii de admiratori pe pagina sa de Facebook. Curajul cu care polițistul critică corupția a fost menționat, de asemenea, în articol.

Este evidențiată „reacția generală împotriva corupției într-o țară post-comunistă”. Protestele din noiembrie 2016, tragedia din clubul Colectiv și moartea polițistului Bogdan Gigină sunt amintite de jurnaliștii de la The Wall Street Journal, potrivit digi24.ro.

„Oricât ai fi de modest, tot te încearcă un sentiment de mândrie când afli că o publicație de renume din Statele Unite a scris un lung articol despre tine și că poza ta va fi mâine pe prima pagină a ziarului The Wall Street Journal”, a scris Marian Godină pe contul său de Facebook.