ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că unele stații de metrou erau supraaglomerate, fapt ce ar fi putut pune în pericol siguranța călătorilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov a decis să trimită pompierii la fața locului.

„La nivelul unor stații de metrou am sesizat existența unui număr ridicat de călători, aflați pe peron, în așteptarea trenurilor. Această situație posibil generatoare de situații de urgență a impus ca ISUBIF să deplaseze echipaje în teren, pentru efectuarea unei recunoașteri”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov.

Pompierii au intervenit la nivelul stațiilor Unirii 1-2, Victoriei 1-2, Universitate, Gara de Nord, Nicolae Grigorescu, Dristor 1-2. 

La stațiile de amplificare din incinta metroului sunt transmise frecvent mesaje de atenționare, în atenția călătorilor, în vederea evitării supraaglomerării.

În acest moment, în stațiile menționate nu mai există un flux ridicat de călători, dar supraaglomerarea s-ar putea repeta după orele 16:00, când bucureștenii își încheie programul de serviciu.