ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europa de Est este singura regiune a lumii care se depopulează. Cele mai spectaculoase creșteri ale populației se înregistrează în Africa și Asia. Nici America de Nord sau cea de Sud nu stau rău la acest capitol. europa însă îmbătrânește, iar sudul și estul continentului stau cel mai prost.

"Țările din Europa de Est pot stopa brusc această hemoragie demografică doar dacă se transformă în paradis fiscal. În fond, atunci când lumea părăsește o regiune, aceasta înseamnă că traiul în respectiva regiune este insuportabil de costisitor (comparativ cu alternativele). Cum poți face costul vieții mai ieftin? Micșorând povara fiscală, liberalizând economia", se spune pe logec.ro

Într-adevăr, taxele din România sunt foarte multe și mari. România este campioană europeană la taxe și impozite. Peste 40% din profitul firmelor românești ajunge în visteria statului.

Populația României a scăzut, în primele trei luni din acest an, cu 23.417 de persoane din cauza declinului demografic. Experții se așteaptă la o adâncire a declinului demografic al României în deceniile următoare. Astfel, populația României va ajunge la 14,5 milioane locuitori în anul 2050,  potrivit unui raport al Organizației Națiunilor Unite (ONU), publicat în iulie 2015.