ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Curții Constituționale din România, Augustin Zegrean, a ținut un discurs la Templul Evreiesc, pe tema celor 10 porunci biblice.

Zegrean, a fost invitat alături de alte personalități, începând cu președintele și premierul României, să participe la dezbaterea ”Decalogul - fundament al justiţiei” organizat de Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România.

Vorbind despre cele 10 porunci, Augustin Zegrean a spus:
 

"Cele 10 porunci, decalogul, reprezintă prima mare încercare de codificare a legislației omenirii.

În decursul vremii sigur că ele nu au fost respectate, cum nu sunt respectate nici în ziua de astăzi. "Cinstește pe mama ta și pe tatăl tău, ca bine să-ți fie". Cine o fi tatăl tău, când fecundarea a fost făcută in vitro? Cine o fi mama ta, când ai fost purtat în pântece de o mamă surogat? Dar dacă tatăl tău este un bărbat și mama ta este tot un bărbat? Dar dacă tatăl tău este o femeie și mama ta tot o femeie? Greu de ales cinstirea.

Să nu fii desfrânat este cea de-a șaptea poruncă. În ziua de astăzi, statele se forțează să aleagă legi ale desfrânării, pentru că se vorbește despre legea prostituției. Sigur că se și se practică. Dar când statele legiferează căsătoria între persoane de același sex, tocmai pentru a justifica libertatea de a-ți alege orientarea sexuală, cum rămâne cu porunca aceasta?".
 
Pentru VIDEO, faceți clic aici.

Sâmbătă, la București, a avut loc o nouă ediției a marșului homosexualilor.