ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia Bodnariu, despărțită în luna noiembrie a anului trecut de toți cei cinci copii ai săi, a fost reunită, în întregime, marți 14 iunie 2016.

Reunificarea familiei Bodnariu a fost anunțată încă de acum o săptămână și jumătate, dar întoarcerea copiilor acasă a avut loc abia luni. Anunțul de reunificare a familiei este însoțit și de o fotografie de familie.

Marius și Ruth Bodnariu, familia româno-norvegiană rămasă în luna noiembrie a anului trecut fără cei cinci copii luați din familie de Protecția Copilului, s-a reunit marți 14 iunie.

Cei doi soți, care și-au primit într-o primă fază bebelușul, în vârstă de doar trei luni în momentul preluării din familie, au câștigat lupta cu Barnevernet, Serviciul de Protecție a Copilului din Norvegia, reușind să îi readucă în familie și pe copiii mai mari (doi băieți și două fete).

Anunțul reunificării efective a familiei a fost făcut printr-un comunicat al cărui conținut îl redăm integral.

”Cazul Bodnariu: În sfârșit acasă, ÎMPREUNĂ! Slăvit să fie Dumnezeu care a împlinit dorința și rugăciunile pentru reunificarea familiei Bodnariu Marius și Ruth! Îi mulțumim Lui că s-a îndurat de părinți și de copii și astăzi, după 210 de zile, sunt din nou împreună, acasă! Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi pe care noi toți am așteptat-o împreună cu Marius, Ruth, Eliana, Naomi, Matei, Ioan și Ezekiel! Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Marius, Ruth, copilașii lor și de întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare! Dorim să îl menționăm în mod special pe regretatul Cristi Țepeș, care ne-a transmis tuturor de la fața locului durerea pe care el a simțit-o văzând necazul prin care trecea familia Bodnariu. A plecat din lumea noastră și n-a mai apucat să finalizeze proiectul început și nici să fie părtaș la bucuria de astăzi, dar cu siguranță el se bucură acum în prezența Domnului. Domnul să îi binecuvânteze familia cu mângâierile Sale! Din motive obiective, informațiile și imaginile din familia Bodnariu vor fi restrânse la strictul necesar. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și în special presei! În aceste zile, familia are nevoie imperioasă de liniște și intimitate netulburată, acestea fiind mai mult decat necesare deopotrivă pentru parinți, cât și pentru copii, în procesul de recuperare care urmează. Credem că Dumnezeu va vindeca inimile lor și rănile profunde din sufletele lor. Ne rugăm în continuare pentru ei și mulțumim încă o dată lui Dumnezeu pentru această zi!”, a scris Pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei.