ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestele de la București s-au întins în mai multe orașe din țară.  Deși în general au fost pașnice, au existat și momente în care participanții s-au dedat la comportamente nedemne de specia umană.

Un astfel de moment s-a petrecut la Sibiu, orașul care a fost păstorit, până acum, de președintele Iohannis. Acolo, protestatarii au scandat "Vrem spitale, nu catedrale", în fața Catedralei Mitropolitane din oraș. Părintele Constantin Necula, unul din cei mai populari preoți din țară, a ieșit în întâmpinarea acestora, invitându-i să discute în lăcașul ctitorit mai bine de 100 de ani.

Aceștia nu au dorit să răspundă apelului preotului și au continuat să scandeze afară. În timp ce vorbea cu presa locală, între părintele Necula și un protestatar a avut loc un dialog de la distanță pe care îl puteți auzi în clipul de mai sus.