ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii care protestau la Palatul Cotroceni în momentul în care președintele a încercat să stea de vorbă cu ei au considerat că șeful statului i-a sfidat, anunță Digi 24.

„Eram aici, nu a spus nimic, a venit cu același zâmbet cu care a fost și în parlament, nu mi se pare corect. Nu intră în atribuțiile sale să râdă, să facă teatru. Trebuie să fim un popor unit.

Ne cumpără cu un ceai? Crede că suntem atât de proști, nu ne permitem un ceai acasă?

Să conducă țara, să lase guvernul. Nu l-am votat când a fost ales, dar nu înseamnă că i-am spus să plece. Un președinte trebuie să fie atent la ce se întâmplă, suntem pândiți din toate colțurile. Au ajuns părinții să nu vorbească cu părinții”, afirmă revoltată o femeie.

„A venit ca mutul să stea în fața noastră, dar nu a zis nimic. Mi se pare un gest sfidător, ce face nu e frumos”, a adăugat un bărbat.

Klaus Iohannis a venit la grupul de protestatari adunați la Cotroceni, pentru a sta de vorbă cu ei, dar oamenii au refuzat dialogul.