ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă 4 noiembrie 2017, începând cu ora 16.00, în Parcul Izvor, la intrarea principală de pe latura cu Palatul Parlamentului, va avea loc un nou Miting de Protest la Parlamentul României.

„Sambata 4 noiembrie 2017, începând cu ora 16.00, vă așteptăm în Parcul Izvor, la intrarea principala de pe latura cu Palatul Parlamentului, pentru un nou Miting de Protest la Parlamentul României!

Invitat special: Virgiliu Gheorghe
Vor vorbi: dr. Anca Nițulescu, Doctor in Stiinte Medicale; Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, Presedinte, Asociația Pro Consumatori; Cristian Filip, Presedinte Alianta Parintilor din Romania; George Stoian, Asociația Pro Decizii Informate; Irina Thiery si Ani Cretu, Asociația Lion Mentor; dr. Adrian Cacovean, Doctor in Stiinte Medicale, Asociația pentru Apărarea Dreptului la Proprietate și Sănătate al Cetățeanului; Adrian Aciu, Asociația Civică DREPTATE; Virgiliu Gheorghe, Doctor in Bioetica, Familia Ortodoxa. 

Va concerta: Tenorul Vlad Mirita

Vrem sa ne pastram libertatea de alegere pentru copiii nostri si pentru noi insine! Numai un stat dictatorial ia decizii medicale impotriva consimtamantului nostru informat!
Libertatea e un drept, vaccinarea e o alegere! Nu Legii Vaccinarii Obligatorii!”