ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă poveste, o nouă piesă, de această dată despre „diversitate și normalitate”. 

Acestea sunt cele două concepte pe care Puya le abordează în „Political Corect” feat. Georgian, cea mai recentă piesă pe care artistul a lansat-o și o dedică fanilor săi.

Această piesă vine ca un manifest la ceea ce a pățit trupa La Familia, după ce un club din Cluj a interzis concertul trupei deoarece aceasta a transmis mesaje împotriva căsătoriilor dintre homosexuali.

Puya vorbește în noua piesă despre repercusiunile resimțite după publicarea manifestului. Artistul a încercat să explice și motivul pentru care piesa nu este scrisă corect gramatical (n.red „Political Correct” în loc de „Politically Correct”).

„Sub umbrela acestui „politically correct” sau, cum i-am spus noi pe românește „Political corect”, se ascunde una dintre cele mai mari cenzuri de proporții comuniste. Dacă vă vine să credeți, în 2018 SUNT LUCRURI PE CARE NU E BINE SĂ LE SPUI PUBLIC! (pe cine superi? De ce nu e bine? Habar nu am) Ca prin minune, devii un paria. Se pare că, pe altarul diversității, ne sacrificăm libertatea și asta nu e Political corect”, a scris Puya, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Puya a lansat și un music vlog pe canalul de YouTube Puya Tv unde, în fiecare marți va discuta și diseca diverse subiecte.

„Aceasta este prima piesă din sesiunile de studio pentru următorul album, iar din 13 februarie voi lansa câte o piesă pe săptămână, în fiecare marți la ora 20:00”, a spus Puya.

În plus, pentru a mulțumi tuturor celor care îl urmăresc, artistul începe și un concurs special pentru fanii săi, care pot primi un produs din magazinul virtual al artistului. Cei interesați găsesc detalii pe pagina de Facebook a lui Puya, acolo unde vor fi anunțați și câștigătorii. 

„Vreau să-i răsplătesc pe cei care mă susțin, așa că am pregatit un concurs pentru voi. Dați tag la 3 prieteni într-un comentariu și share la postare și puteți să câștigați un produs la alegere de pe shop. Anunț câștigătorul miercuri, la ora 12:00”, încheie artistul.