ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Altarul din fața fostei fabrici Pionierul, dedicat victimelor incendiului de la Colectiv din 30 octombrie 2015, a fost vandalizat.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a Asociației Colectiv GTG 3010, care mai scris că fotografiile cu victimele incendiului au fost furate, iar altarul devastat, după ce în urmă cu o lună a dispărut și un banner pus în memoria victimelor.

"Există indivizi deranjați de faptul că în centrul Bucureștiului, la doi pași de clădirea fostei fabrici Pionierul există un altar. Un altar care până acum 3 zile era plin de fotografii ale copiilor morți în incinta fostei fabrici Pionierul și unde trecătorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare.

Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre . Acum o lună a fost luat banner-ul , acum s-au furat pozele", se scrie pe pagina Asociației.

În urma incendiului care a avut loc pe data de 30 octombrie 2015, 64 de persoane au murit, iar alte 150 au fost rănite.