ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă a avut loc la București un marș al homosexualilor la care au participat câteva sute de persoane în frunte cu Hans Klemm, Remus Cernea, Violeta Alexandru (fost ministru în cabinetul Cioloș), „Floricica dansatoarea”, dar și copii de diferite vârste.

Cu adevărat șocant este că unii dintre copii țineau în mână pancarte cu diferite mesaje pe care, foarte probabil, nu le înțelegeau. Un alt copil avea pe cap o cutie pentru a se proteja de ploaie, cutie vopsită în deja celebrele culori.
Printre participanți a fost și un câine, care purta mândru un însemn al homosexualilor. Probabil se pregătește pentru legalizarea zoofiliei.

Poate că cineva ar trebui să sesizeze Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție. Un articol din legea 272/2004 de protecție a copilului le interzice părinților să-i foloseasca pe cei mici în propriul interes.

Părinții care ar putea fi găsiți vinovați că au abuzat de copiii lor riscă amenzi între 500 și 10.000 de lei.
 
Și în luna februarie unii protestatari au venit la mitingul din Piața Victorie cu copii, fiind amendați. Printre cei reclamați s-a aflat și liderul USR.