ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Alianței Noastre România, dl. Marian Munteanu, a declarat recent la postul de televiziune 6TV că în viziunea formațiunii pe care o conduce, România ar trebui să revină la vechea …„doctrină militară a românilor”, conform căreia sarcina apărării țării aparține întregului popor.

În luna iulie, ActiveNews a inițiat o dezbatere pe tema celei mai bune modalități de apărare a teritoriului național. Această dezbatere a cuprins și un sondaj de opinie. 

Cititorii erau invitați să răspundă la întrebarea: Ce ar trebui să facă România pentru a se apăra mai bine, pe termen lung?

Conform rezultatelor de până acum, 72% dintre respondenți consideră că România ar trebui să se bazeze pe propriile forțe armate, pe care ar trebui să le dezvolte.

Aproape o treime din cititori consideră că România ar trebui să se bazeze pe aliații din NATO, dar și să investească în propria Armată, iar doar 1% consideră că România trebuie să-și bazeze apărarea doar pe aliații din NATO.
 
Pentru a putea vota în continuare și pentru a participa la dezbatere faceți click aici.