ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inspecția Judiciară urmează să cerceteze dacă Tribunalul București a luat decizia corectă în privința returnării copilului către tatăl său.

Cazul Anei Maria Nedelcu ar putea lua o întorsătură neașteptată. Asta după ce judecătorii Tribunalului București au decis că este vorba despre un caz de răpire internațională și au decis revenirea copilului la tatăl său canadian.

 Mama băiețelului nu s-a împăcat cu sentința și a reclamat-o pe judecătoare la CSM.
 
Plângerea Anei Maria Nedelcu a ajuns la Inspecția Judiciară, care trebuie acum să afle dacă în dosar au fost luate în calcul toate probele, precum și declarațiile mamei, care spune că băiețelul a fost agresat de tatăl său.

Femeia, cercetată penal de autoritățile canadiene, speră, potrivit b1.ro, că această investigație îi va oferi ocazia să obțină o nouă decizie judecătorească, în urma căreia ar putea să păstreze copilul.

În ceea ce privește extrădarea, o decizie în acest caz ar putea fi luată exact peste o săptămână.