ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasadorul SUA în România a transmis un mesaj clar românilor în legătură cu vizele de călătorie peste Ocean.

Românii care doresc să călătorească în SUA să nu se aștepte la ridicarea vizelor mai devreme de 2017, declară Hans Klemm, potrivit căruia există posibilitatea modificării legii în acest sens și după alegerile din SUA.

"Nimic nu se va întâmpla în acest an, sunt sincer cu dumneavoastră. Imigrația este un subiect sensibil, este unul dintre subiectele principale discutate în campania prezidențială în SUA din acest an, nu ne putem aștepta să se întâmple mai repede de 2017... cel mai devreme o posibilă modificare a legii este anul 2017. România îndeplinește toate criteriile și condițiile din actuala lege, cu excepția ratei de refuz, cred că trebuie să așteptăm să vedem dacă se schimbă trendul. (...) E posibil ca în 2017 sau după alegeri să apară schimbări în legislația americană", a spus ambasadorul SUA în România, aflat într-o vizită la Arad, conform Mediafax.