ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, 23 mai de la ora 12:00, va avea loc a X-a ediţie a Marşului pentru Normalitate, anunţă organizaţia Noua Dreaptă într-un comunicat de presă.

Obiectivul ediţiei de anul acesta este acela de a "protesta  faţă de tentativele insidioase de legalizare a ”parteneriatelor civile”, afirmă semnatarii comunicatului.

Cei de la Noua Dreaptă condamnă " ferm acţiunile nocive ale lobby-ului homosexual conjugate cu iniţiativele legislative anti-creştine ale politicienilor români care în campania electorală sunt ”mândri că sunt români” şi fac turul mănăstirilor iar când devin demnitari, votează după cum le dictează.. lobby-ul homosexual!".

Organizatorii doresc să le reamintească politicienilor români ce înseamnă democraţia.

"Le aducem aminte tuturor politicienilor români că democraţia înseamnă VOINŢA MAJORITĂŢII şi nu dictatura minorităţii, întrebându-ne retoric dacă miile de tineri care s-au jertfit în Decembrie 89 au făcut-o pentru a înlocui comunismul cu altă formă de dictatură, cea a minorităţilor", se scrie în comunicat.

Marşul pentru Normalitate este autorizat de Primăria Capitalei şi se va desfăşura pe traseul Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Patriarhia Română.
 
Tot sâmbătă, dar de la ora 16:00, are loc parada gay.