ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Olivia Steer, cunoscută pentru poziția sa anti-vaccinare, a fost premiată la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate”, pentru „rolul său activ în societate”. 

Trofeul i-a fost însă retras de organizatori, la câteva ore de la izbucnirea unui adevărat scandal în spațiul public și după ce unul dintre sponsorii principali ai evenimentului, Aqua Carpatica, a anunțat că își retrage sprijinul și finanțarea pentru gală.

„AQUA Carpatica susține categoric medicina secolului XXI și este pro vaccinare!

Ieri, 18 Aprilie 2018, am avut o surpriză extrem de neplăcută!

În cadrul evenimentului "Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate", organizat de Asociația pentru o Viață Sănătoasă din România, care se presupunea a susține excelența în medicină, știință și sănătate, s-au adus prejudicii valorilor pe care brandul AQUA Carpatica le-a promovat și le promovează încă de la bun început! Imaginea de brand a fost puternic afectată prin decernarea unui premiu de excelență unei persoane care promovează non-valorile științifice și medicale”, se arată în comunicatul companiei conduse de Jean Valvis.

O reacție violentă a avut și Medicover, rețea medicală, alt sponsor al Galei.

„Medicover este o companie de sănătate care practică și susține medicina bazată pe studii clinice și cercetare medicală și nu poate fi asociată cu miscarea anti-vaccin sau cu principii personale ale unor persoane publice, față de care ne dezicem în totalitate. În reteaua națională Medicover în fiecare zi se prescriu rețete medicale și se aplică tratamente din schema națională de vaccinare, precum și alte tratamente specifice care demonstrează angajamentul nostru pentru prevenția, tratarea și siguranța tratamentelor pentru pacienții noștri”, arată compania într-o postare pe pagina de Facebook. 

Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate a avut loc miercuri seară, fiind organizată de Asociația pentru O Viață Sănătoasă din România.