ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stoian George-Daniel și-a pierdut copilul din cauza "celor care prea mult timp le-am permis cu toții, prin lipsa noastră de implicare și acțiune, să ne ucidă și să ni-i ucidă pe cei dragi nouă".

Fetița acestuia a plătit cu viața pentru "dezastrul uman și material care există de ani de zile în sistemul de sănătate din România", sistem pe care bărbatul îl denumește genocid.

Bărbatul a trimis o scrisoare deschisă prin care face un apel referitor la criza din sănătate. Aceasta vine în contextul scandalului care a zguduit sistemul sanitar din România: Hexi Pharma, firma care a care a furnizat dezinfectanți diluați în spitale.

Stoian George-Daniel face apel la conștiința colectivă a românilor printr-o scrisoare tulburătoare în care numește sistemul de sănătate din țara noastră un "genocid silențios".

ActiveNews publică în întregime scrisoarea trimisă de tatăl îndurerat:

 

Genocidul României

România, anul 2016, secolul 21. 

O țară în care ni se demonstrează, din nou, că anumiți indivizi extrem de periculoși controlează structuri de putere și de decizie esențiale pentru supraviețuirea și dezvoltarea României și a cetățenilor acestui stat.

O țară în care niște indivizi cu o mentalitate criminală au coordonat și continuă să coordoneze (din diverse funcții) o parte importantă a sistemului de sănătate din Romania, o țară în care acești indivizi au supus și supun cetățenii acestei țări unui real genocid! 

Acești indivizi cu o mentalitate de asasini au fost și continuă să fie autori/complici la genocidul la care suntem supuși cu toții. Acești indivizi nu vor renunța de bunăvoie la putere, ei trebuie extirpati (din funcțiile de decizie pe care le dețin) așa cum sunt extirpate tumorile care amenință viața unui organism pe care-l parazitează.

 

Mult, prea mult timp am dormit pe noi! Mult, prea mult timp le-am permis cu toții, prin lipsa noastră de implicare și acțiune, să ne ucidă și să ni-i ucidă pe cei dragi nouă! Ajunge!!!

Cine sunt acești indivizi ”speciali” care patronează din umbră, sprijină și încurajează diversele forme ale genocidului îndreptat împotriva cetățenilor acestei țări? 

La această întrebare sunt obligate să răspundă în primul rând structurile de informații din această țară, iar această obligație este cu atât mai presantă cu cât există acuzații publice conform cărora în acest genocid ar fi fost implicate inclusiv o parte dintre structurile noastre de informații. În acest caz, lipsa de acțiune a structurilor de informații din România (nici măcar acum, în cel de-al 13-lea ceas) riscă să echivaleze, în mentalitatea colectivă, cu recunoașterea complicității lor la acest genocid. Sper sincer ca un asemenea scenariu de coșmar să nu se adeverească.

Stimați profesioniști ai structurilor de informații din România, vă rog să încetați să vă mai eschivați de răspunderea care vă revine în cazul acestui genocid. Încetați să vă mai scuzați pe motiv că v-ați făcut datoria și ați transmis note informative pe tema genocidului din sănătate la care sunt supuși de ani de zile cetățenii acestei țări, nefiind capabili să faceți nimic altceva pentru a-l opri. Va rog, încetați!

Cum ar reacționa fiecare dintre dvs în situația în care ați fi martori direcți la o tentativă de omor? V-ați limita la a-i atenționa pe alții că este în desfașurare o crimă, iar după aceea ați pleca liniștiți acasă deoarece împiedicarea respectivei crime nu este sarcina dvs de serviciu? 

Poate că unii dintre dvs ar fi capabili să se comporte astfel, dar în acest caz cum ar reacționa chiar și acești colegi ai dvs dacă propriul copil ar fi victima acelei tentative de omor? Sau credeți că dvs și cei dragi dvs nu veți ajunge chiar niciodată în spitalele publice destinate „milioanelor de tăcuți” din această țară?

Vă rog, încetați să vă mai eschivați și acționați cu maximă determinare folosind toate căile și pârghiile legale posibile și imposibile! 

Vă rog, dați dovadă de o minimă bărbăție și responsabilitate și tratați-i pe toți cei vinovați de acest genocid, indiferent cine sunt ei, așa cum merită!

Dați dovadă de atâta „milă” de cât au dat dovadă și ei atunci când, deși știau că genocidul pus în practică/acceptat de ei va face anual mii sau chiar zeci de mii de victime nevinovate, nu au avut nici un fel de milă față de copiii nevinovați și adulții care, an dupa an, au murit cu zile in spitalele românești.

Vă rog, încetați să vă mai eschivați și faceți-vă cu adevărat datoria dând dovadă de bărbăție și responsabilitate! Scoateți la lumină și, pas cu pas, contribuiți și la eliminarea celorlalte fațete încă necunoscute public ale genocidului la care suntem supuși cu toții (inclusiv dvs și cei dragi dvs care trăiesc în această țară).

Vina pentru acest genocid ne revine însă și nouă, „milioanele de tăcuți” care am fost, suntem sau vom fi afectați de genocidul din România. E și vina noastră că anumiți indivizi cu o mentalitate de asasini au rămas ani de-a rândul în funcții de conducere și, cel puțin unora dintre noi, ne-au marcat pentru totdeauna viețile.

Obediența noastră total irațională față de acești „experți” și refuzul nostru de a ne informa și de a ne utiliza propria rațiune (majoritatea dintre noi alegând ”sfânta ignoranță”) este cea care i-a încurajat să ne desconsidere atât de mult încât să li se pară ”normal” ca ei să ne supună, an după an, unui genocid silențios. 

Ignoranța noastră, de multe ori aleasă de fiecare dintre noi cu bună știință, este cea care i-a determinat să nu ne mai considere ființe umane ci simple animale lipsite de rațiune și de inteligență, animale care merită să fie sacrificate pentru interesele lor pecuniare.

Vina noastră, a fiecăruia dintre noi, este reală și nu poate fi negată. 

Ce putem să facem de acum înainte noi, ”milioanele de tăcuți”, pentru ca puterea acestor indivizi cu mentalitate de asasini să fie puternic diluată sau chiar anihilată ?

În mod real putem să facem un singur lucru : să încetăm să-i mai credem pe cuvânt pe ”experții” și factorii de decizie care, după cum ni s-a demonstrat incă o dată, nu dau 2 bani pe viața și pe sănătatea noastră și a copiilor noștri. 

Să incetăm să mai trăim în ignoranță și să facem minimul efort de a ne informa, de a întreba și de a cere in mod explicit răspunsuri raționale care să nu fie contaminate cu elemente propagandistice.

Dacă ne dorim să nu mai fim considerați și tratați ca niște animale lipsite de rațiune, dacă ne dorim să nu mai fim sacrificați împreună cu copiii noștri de către niste indivizi cu putere de decizie și cu o mentalitate de criminali, atunci suntem obligati să gândim,suntem obligați să raționăm și să nu-i mai lăsăm pe alții să gândească în locul nostru și să ia deciziile pe care noi trebuie să le luăm!

Suntem obligați de realitatea hâdă care ne sufocă ca, alături de oameni precum dl dr Cătălin Cîrstoveanu (șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie) să cerem și noi (până cand vom obține acest lucru!) testarea și verificarea tuturor medicamentelor care se administrează în această țară. [1]

Suntem obligați de realitatea genocidului la care suntem supuși, genocid pe care nu-l mai poate nega nimeni, să ținem cont de cuvintele pline de durere ale acestui medic și om deosebit: ”Suntem tratați ca niște gunoaie! Cei care ne conduc nu dau nici un ban pe noi!” [2]

Iar printre medicamentele pentru care suntem obligați de realitate să cerem verificarea compozitiei și efectuarea de analize în laborator (pentru a se verifica contaminarea/necontaminarea lor) se numără și vaccinurile care le sunt injectate copiilor din această țară.

Câți dintre noi știu sau vor să știe că în România nimeni nu verifică compoziția vaccinurilor și nici nu verifică nimeni dacă vaccinurile injectate copiilor noștri sunt sau nu sunt contaminate?

Câți dintre noi vor să știe că în România Institutul Cantacuzino a fost distrus sub tutela directă a Ministerului Sănătății, același minister care, în mod halucinant, ne amenință încă de anul trecut cu o aberație legislativă prin care vor unii (cu o mentalitate ”specială”) să instaureze dictatura medicală în această țară și să vaccineze cu forța (precum animalele lipsite de rațiune) copii din această țară?

Câți dintre noi vor să știe că nici o companie farmaceutică care produce vaccinuri nu își asumă în scris răspunderea legală pentru siguranța propriilor vaccinuri? Atunci când achiziționăm chiar și un aparat electrocasnic noi solicităm și primim un certificat de garanție pentru acel produs, cum este cu putință ca atunci când li se injectează copiilor noștri un produs biologic precum vaccinurile noi să nu solicităm și nici să nu primim nici un fel de certificat de garanție care să certifice siguranța și necontaminarea lui? Cum este posibil așa ceva?

De ce refuză aceste companii farmaceutice să garanteze în scris că propriile lor vaccinuri sunt sigure și să-și asume răspunderea legală pentru siguranța lor din moment ce ni se dau asigurări strict verbale că ”totul este ok”? Să fie din cauză că, după cum ne spune fostul director de producție al vaccinurilor virale de la Sanofi-Pasteur, riscul de contaminare al vaccinurilor este omniprezent și nu poate fi eliminat? [3]

Vă cer iertare acelora dintre dvs care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați deoarece am abordat și o temă foarte sensibilă și importantă (siguranța versus lipsa de siguranță a vaccinurilor), o temă la care unii dintre dvs probabil ați refuzat până în prezent să vă gandiți deoarece ați avut o încredere oarbă în experții Direcțiilor de Sănătate Publică și ai Ministerului Sănătății.

Înainte de a fi deranjați de această temă am însă o rugăminte către dvs : întrebați-i pe acești experți cine și unde verifică in această țară compoziția și siguranța (contaminat versus necontaminat) vaccinurilor importate integral și injectate în organismul copiilor noștri.

Iar dacă experții vă vor comunica că această verificare se face de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), atunci să stiți că sunteți mințiti în mod grotesc.

Sunteți mințiți la fel de grotesc cum am fost mințiți (de către un fost consilier al unui fost ministru al Sănătății) toți cei care am participat recent la o conferință organizată de către Ministerul Sănătății pe tema vaccinării.

Acest fost consilier (care ne-a mințit fără nici o reținere afirmând că în România ANMDM verifică ”lot cu lot” vaccinurile injectate copiilor noștri) continuă să ceară în mod public instaurarea unei dictaturi medicale și vaccinarea cu forța a copiilor chiar dacă nimeni nu verifică aceste vaccinuri în România (tot așa cum nimeni nu a verificat in această țară dezinfectanții utilizați in spitale) și nici nu garantează nimeni (nici măcar companiile farmaceutice care le produc) pentru siguranța lor.

Conform unui răspuns oficial oferit la o solicitare a APC România, ANMDM a confirmat că ei nu testează și nu verifică vaccinurile importate și ulterior injectate în organismul copiilor noștri.

Eu nu vă spun să nu vă vaccinati copiii sau sa-i vaccinati, eu vă rog doar să nu uitați niciodată că această decizie este și trebuie să ramână a fiecărui părinte, fără să existe nici un fel de presiuni sau amenințări halucinante precum amenințarea cu interzicerea accesului la educație pentru un copil nevaccinat, decăderea din drepturile părintești pentru cei care nu mai au în mod argumentat încredere în siguranța actualelor vaccinuri și răpirea copiilor lor din mijlocul familiei (preluarea copiilor de către așa zisa Protecție a Copilului), urmată de trimiterea lor într-un orfelinat sau darea lor în adopție în urma unei posibile hotarâri judecătorești în acest sens [4].

Ce fel de mentalitate au cei care își permit ca, din diverse funcții publice, să emită amenințări demne de criminalul regim nazist din secolul trecut?

Cum este cu putință ca ei să mai rămână în funcții după ce au reușit, prin halucinantele lor declarații publice, să distrugă și mai mult încrederea populației în cei care pretind că au grijă de sănătatea noastră și nu de sănătatea financiară a diverse companii din domeniul farmaceutic?

Chiar nu conștientizează nimeni din sferele puterii că asemenea declarații și amenințări halucinante distrug orice urmă de încredere a populației în factorii decizionali din această țară și în recomandările lor?

Chiar nu conștientizează nimeni din sferele puterii că asemenea amenințări imunde delegitimează, la nivelul mentalității colective, instituțiile din domeniul sănătății și factorii de decizie din România?

Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri să vă informați din cât mai multe surse publice și oficiale cu putință, să discutați cu cât mai mulți părinți care și-au vaccinat/nu și-au vaccinat copiii și să vedeți cum a evoluat în timp starea de sănătate a copiilor vaccinați în comparație cu starea de sănătate a copiilor nevaccinați. Adresați-le medicilor și imunologilor întrebările dvs și, după ce veți primi/nu veți primi răspunsuri argumentate și lipsite de elemente propagandistice la întrebările dvs, luati în mod liber decizia pe care o veți considera ca fiind cea mai buna pentru copilul/copiii dvs.

Aberația legislativă (vaccinarea copiilor cu forța sub amenințarea unor represalii demne de criminalul regim nazist al secolului trecut) cu care ne amenință Ministerul Sănătății, mai ales într-o ”țară de mâna a zecea”[5] în care realitatea ne demonstrează că suntem supuși unui genocid silențios, nu poate și nu trebuie să fie cu putință.

Va rog, informati-vă și decideți în mod liber fără să permiteți nimănui să vă amenințe pentru a vă influența în luarea acestei decizii! Aveti dreptul (NU obligația) de a vă vaccina sau a nu vă vaccina copiii, iar această decizie liberă este și trebuie să ramână doar a dvs!

De câte alte dovezi ale genocidului la care suntem supuși în această țară avem nevoie pentru a înțelege că nu mai putem avea o încredere oarbă în ”experții” și în factorii decizionali care ne spun ”dormiți liniștiți, noi veghem”sau care ne spun că "in momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată și nu comentată”? [6] 

Majoritatea covârșitoare dintre noi am avut încredere în autoritățile de sănătate publică până în prezent, am avut încredere în profesionalismul lor și, în virtutea acestei încrederi, le-am executat ordinele.

Dar acum, puși în fața realității, descoperim cu groază că aceste autorități de sănătate publică au fost ani și ani de zile complici la genocidul la care suntem supuși cu toții. 

Descoperim cu groază că cel puțin o parte dintre deciziile luate de aceste autorități, decizii pe care noi ar trebui să nu le comentăm”, au fost luate doar pe baza unor documente scriptice fără să verifice nimeni veridicitatea informatiilor trecute pe hârtie și fără sa-i pese nimănui că produsele utilizate în spitale pot fi puternic diluate și, drept urmare, pot să ucidă în mod indirect.

Iar aceste produse puternic diluate (în acest caz dezinfectanții) care au fost utilizate în spitale cu deplinul acord al autorităților de sănătate publică din România au ucis, în mod indirect, chiar și mari profesioniști din domeniul medical. [7] 

Descoperim cu groază și, unii dintre noi, cu o cumplită deznădejde, că ne-au murit cu zile cei dragi deoarece autoritățile de sănătate publică și-au bătut joc de încrederea pe care le-am acordat-o și, într-un dispreț terifiant față de viața noastră, au fost complici la genocidul la care suntem supuși cu toții de atâția ani!

În România realitatea ne demonstrează că nimeni nu ne mai apără sănătatea și viața noastră și a copiilor noștri. În România ”se spală pe mâini” toți factorii decizionali și toate structurile de informații plătite de noi toți pentru a ne apăra, nimeni nu își asumă nici un fel de răspundere și nici nu plătește nimeni pentru miile/zecile de mii de copii și adulți morți cu zile în spitalele din România cel puțin în ultimii 10 ani! 

Cu toate acestea există în această țară (supusă, după cum ne demonstrează realitatea, unui silențios și cu atât mai periculos genocid) indivizi care, din diverse funcții de conducere, ne amenință că vor injecta cu forța, în organismul copiilor noștri, produse biologice (vaccinuri) pe care nu le verifică nimeni în România și pentru a căror siguranță nici măcar companiile farmaceutice care le produc nu vor să garanteze în scris.

Există în această țară indivizi care, după cum ni s-a demonstrat deja, nu dau nici măcar o ceapă degerată pe viața și pe sănătatea noastră și a copiilor noștri. Există indivizi capabili să sacrifice sănătatea și viața unui întreg popor doar pentru a-și atinge ei anumite obiective pecuniare și profesionale de ordin personal. 

Iar acești indivizi, care au gestionat și continuă să gestioneze silențiosul genocid al cetățenilor României, în loc să fie tratați așa cum ar fi normal (ei reprezentând reale vulnerabilități și pericole la adresa securității naționale) sunt lăsați să ne conducă din diverse funcții, sunt lăsați să facă ”politici de sănătate publică”, sunt lăsați să ia decizii care ne ucid cu zile și li se permite chiar să ne amenințe cu instaurarea dictaturii medicale.

Până când vom mai accepta așa ceva? Trebuie să ne moară cu zile cineva drag, trebuie să trecem prin iadul și durerea pierderii propriului copil pentru a înțelege și noi, într-un final, ceea ce ne-a spus încă din anul 2009 dl prof. dr. Petru Calistru de la Institutul de Boli Infectioase "Victor Babes" din Capitala?

Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus în slujba individului, ci a producătorilor de medicamente și echipamente medicale. Nu mai există grija față de individ, ci doar de stimulare a consumului”. [8] 

Iar aceasta nu este „teoria constipației”, este doar constatarea extrem de amară și dureroasă a unui profesionist din domeniul sănătății [9] pe care nu poate să-l catalogheze nimeni ca fiind „fără pregătire medicală și fără expertiză în acest domeniu”.

Suntem obligați de realitatea în care trăim să utilizăm toate căile legale posibile și imposibile pentru a contribui cât mai mulți dintre noi la stoparea genocidului din această țară și totodată suntem obligați să le reamintim permanent celor care pretind că ne conduc un adevăr elementar : încrederea se câștigă și nu se impune cu forța!

Cu forța se impune doar dictatura, iar poporul român a plătit deja cu mult prea multe vieți nevinovate dictaturile prin care am trecut de-a lungul timpului. 

Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri să nu acceptați niciodată instaurarea unei dictaturi medicale în România!

Cu durere, dar și cu speranță, 

Stoian George-Daniel

Un tată a cărui fetiță a plătit cu viața pentru dezastrul uman și material care există de ani de zile în sistemul de sănătate din România.”