ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul general Gabriela Firea a declarat la Digi24 că speră ca anul acesta să se poată defila de 1 Decembrie pe sub Arcul de Triumf.

Firea a precizat că au fost probleme din cauza contractelor și a discuțiilor dintre constructori și consultanți, dar că obiectivul de investiții este aproape finalizat și că în prezent se fac probe.

„Am preluat un contract controversat. E vorba de o asociere între Romconstruct și UTI. Din nefericire, liderul asocierii, Romconstruct, are probleme financiare, are câteva conturi poprite și nu mai poate primi finanțare de la Primăria Capitalei. Am avut mai multe discuții și s-a schimbat componența asocierii. S-a găsit o soluție.

Cred că până la sfârșitul anului să putem depăși și aceste impedimente și să se poată defila de 1 Decembrie pe sub Arcul de Triumf. De fapt, lucrarea, obiectivul de investiții e aproape gata, se fac probe”, a declarat primarul general.