ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Marcel Iureș a afirmat că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie. Acesta a spus că „la baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii”.

„Poate se mai naște un Iisus, un Mahatma Gandhi...”, a mai adăugat Marcel Iureș la Digi 24.

Sebastian Bodu scrie despre faptul că marele actor român Marcel Iureș, care a avut curajul să vorbească deschis de subiectul familiei tradiționale, pe care o susține, a fost criticat și ignorat de o mare parte a deontologilor care apar zilnic în mass-media după ce acesta a făcut publică susținerea sa pentru familia tradițională.

„De când s-a pronunțat împotriva căsătoriilor homosexuale, Marcel Iureș a devenit „expiratul ăla". În schimb isterica de la Cluj, care s-a tăvălit pe jos ca să nu o ia jandarmii, e „actriță", deși e o anonimă care „joacă" la un teatru independent.”, a scris Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.

Despre incidentele de la Cluj-Napoca, actorul a comentat la vremea respectivă: „Ca la scandal. Dați o palmă unui cerșetor la Casa Centrală a Armatei și o să vedeți că se strânge lume buluc”.