ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful Poliției Caracal, Nicolae Mirea(FOTO), a fost demis pentru modul în care s-a acționat în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, informează Gazeta Nouă.

Acesta este acuzat că nu a luat în serios dispariția fetei de 15 ani, făcând și niște declarații incalificabile.

Potrivit unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, când tatăl fetei a mers să declare dispariția s-a lovit de un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu'... știi cum sunt fetele în ziua de azi... apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: „Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm... uite, mai e și un câine...”.

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului.

Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: „Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”.

Apoi, chemat la declarații, tatăl a mai fost lovit cu o declarație halucinantă din partea unei oficialități, femeie fiind, nevasta lui Mirea, în sediul Poliției: „Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți... sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu... faceți valuri, veniți să ne agitați aici...”.