ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul analist militar, Ion Petrescu, jurnalist și realizator de emisiuni de televiziune, a postat pe blogul său oficial un mesaj clar, dar concis, adresat marilor puteri, Statele Unite ale Americii și Rusia.

Fondator al Clubului Militar de Reflecție Euro-Atlantică, colonelul(r) Ion Petrescu, a scris pe blogul său:

"Americanilor trebuie să le reamintim că un singur drapel flutură, mai presus de oricare altele, în România, acesta fiind Tricolorul, iar rușilor trebuie să le repetăm că granița dintre latinitatea intra și excarpatină și comunitatea slavă răsăriteană a fost și va fi pe Nistru".

În ultimele zile, mai multe acțiuni ale Ambasadei SUA de la București, între care criticarea Băncii Naționale a României pentru onorarea fostului guvernator Mihail Manoilescu, dar și afișarea lui Hans Klemm alături de Valeriu Zgonea, au creat un val de critici din partea românilor. Ambasada americană de la București a fost acuzată de depășirea uzanțelor diplomatice.