ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul URS Vlad Alexandrescu a publicat pe contul de Facebook o serie de afirmații legate de Coaliția pentru Familie, făcând apel ca partidul să se poziționeze împotriva modificării Constituției: „Coaliția pentru Familie este finanțată de la Răsărit și vrea să imprime frica în societatea românească…”.
 
  • La inițiativa Coaliției pentru Familie, Constituția poate fi modificată, pentru protejarea familiei, așa cum o cer cele peste trei milioane de români ce au semnat in 2016 în acest sens

 

Reprezentanții Coaliției pentru Familie i-au dat o replică lui Vlad Alexandrescu.

„Domnul senator nu doar vorbește prostii, ci dezinformează cu bună știință în aceeași linie cu propaganda ateist-progresistă mincinoasă, iar povestea cu finanțarea decla Răsărit este doar o știre fabricată (fakenews).
 
70 euro extra reducere la Galaxy S8 si iPhone 6S Plus ! 

Domnul senator Vlad Alexandrescu se face exponentul unei extreme despre care se vorbește foarte puțin sau deloc, extrema stângă și acuză, fără să ofere dovezi, Coaliția pentru Familie, de cele mai bizare lucruri”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al Coaliție pentru Familie.

Senatorul este acuzat de minciună și dezinformare.

„Deghizată în liberalism, extrema stângă nu este decât întruparea fantomei comunismului care încă bântuie România și care într-un mod pervers își zice progresism.

Această stângă extremistă, care luptă să distrugă nu doar libertatea de expresie, ci și pe cea a gândirii, are un comportament profund nociv în ciuda propagandei despre o societate mai bună, mai frumoasă și mai justă.

În ciuda vorbelor frumoase despre iubire, toleranță și bunăstare, extrema stângă este plină de ură și intoleranță față de oricine este diferit și pune la îndoială bunăstarea promisă de ea.

Așa se explică de ce un senator al României recurge la minciună și dezinformare pentru a contracara cu orice preț un demers democratic promovat de Coaliția pentru Familie și susținut de trei milioane de cetățeni români”, se mai spune în comunicat.