ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șerban Huidu este de acord cu afirmația lui Mihai Tudose, care s-a pronunțat pentru vaccinarea obligatorie.

Acesta a scris pe un blog, dar și pe Facebook, mai multe mesaje dure la adresa celor care se opun vaccinării obligatorii. Huidu, care în urmă cu câțiva ani a omorât într-un accident de mașină 3 oameni pentru că a condus imprudent, scăpând fără nicio zi de închisoare, le spune celor care refuză vaccinarea „vreți să creșteți în pădure?”.

„Aceasta mișcare începută pe internet, unde toate gospodinele stiu medicină, trebuie să înceteze”, mai spune Huidu, revoltat de declarația actriței Ani Crețu al cărei copil, spune ea, are urmări negative în urma unui vaccin.

„Vreți să creșteți în pădure? Vă recomand niște localități în Brazilia unde puteți face asta. Acolo o puteți alege pe Olivia Steer primar. Vrei să stai în comunitate? Mucles și bagă vaccinul!”, scrie Huidu pe blogul său.