ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat a fost bătut crunt de tatăl a doi adolescenți, elevi într-o școală specială, chiar în centrul Iașiului.

Cei doi frați i-au povestit dirigintelui lor că în urmă cu o săptămâna acel bărbat i-ar fi acostat pe stradă și i-ar fi urmărit. Bărbatul s-a oferit să le cumpere un suc apoi i-ar fi atins într-un mod indecent.

Dirigintele copiilor l-a anunțat abia miercuri pe tatăl băieților că bărbatul suspect este iar în jurul școlii și că ar putea să îi atragă din nou pe copii în capcană. Tatăl a fugit imediat de la serviciu, a venit în preajma școlii și unde era suspectul.

Când l-a prins pe cel indicat de copii că le-ar fi făcut propuneri scandaloase, tatăl gemenilor s-a năpustit cu pumnii asupra lui, lovindu-l de mai multe ori până la apariția poliției.

Dirigintele clasei în care învață cei doi frați susține că de săptămâna trecută aflase, de la elevi, că un suspect îi abordează pe stradă, îi mângâie și îi sărută. Bărbatul vizat de acuzații spune însă că nu este vinovat de nimic.