ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliţia slovenă a primit un telefon de la rudele şoferului vinovat de moartea familiei procurorului Chiş, care le-au comunicat faptul că Stanka Brajerja a fost găsit mort.

Presa slovenă scrie că urmează ca identitatea şoferului să fie stabilită în urma analizei ADN. Prietenii şi rudele şoferului, în vârstă de 50 de ani, au încetat să-l mai caute după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit, duminică, aproape de liniile de cale ferată, la mai puţin de un kilometru de locul accidentului. Familia şoferului este sigură că despre el este vorba, potrivit aradon.ro.

Procurorul, alături de soţia, fiul şi soacra sa au murit, pe 13 iulie, într-un accident rutier produs în Slovenia. La ieșirea din Ljubliana, Flavius Chiș a oprit pe banda de avarie, maşina acestuia fiind spulberată de un tir care venea din spate. 

Şoferul care a provocat moartea familiei de români a fugit de la faţa locului şi de atunci este căutat de oamenii legii.