ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Muncii Dragoș Pîslaru susține că, la unele instituții de ocrotirea copiilor din sud-estul țării, există suspiciuni că s-ar fi făcut trafic de copii și că ar exista o rețea de prostituție-proxenetism care ar opera în aceste centre, fiind deschisă o anchetă în baza acestor informații.

”Din păcate am încă niște cazuri în zona de sud-est a țării un de există suspiciuni de trafic cu persoane și prostituție legat de instituțiile care găzduiesc copiii în numele statului, în acea parte. Informațiile există. E vorba despre instituții ale statului în care există suspiciunea că a fost trafic de copii”, a dezvăluit ministrul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, Dragoș Pîslaru, invitat la Digi 24.

Cu privire acest caz al copiilor supuși traficului de persoane în scopul prostituției, Pîslaru spune că au fost deschise anchete în baza informațiilor venite de la instituțiile de profil.