ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr de 30 de ani a fost operat de urgență, joi, în Spitalul Universitar de Urgență Militar Central din Capitală având o tăietură de șase centimetri lungime în talpă și două ligamente rupte la piciorul drept.

Tânărul susține că s-a rănit marți seara în timp ce se dădea pe un tobogan din complexul de agrement Therme București. Reprezentanții complexului confirmă că a existat un incident și spun că investighează ce s-a întâmplat.

Sebastian Găman a povestit pentru News.ro că marți seara și-a petrecut timpul liber în complexul de agrement „Therme București”. „M-am dat într-un tobogan de două persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului și m-a tăiat pe picior. Am o tăietură de șase centimetri, până la os și două ligamente rupte”, povestește tânărul de 30 de ani.

El a explicat că a mers la spital cu mașina prietenilor cu care venise deoarece sângera puternic și s-a temut că ambulanța va ajunge târziu. Tânărul a fost operat, joi, în Spitalul de Urgență Universitar Militar Central și în prezent se află în secția de Ortopedie a Unității de Primiri Urgențe.

Punctul de vedere a Therme București:

„In cursul serii de marti, 22 noiembrie, un vizitator s-a prezentat alaturi de patru prieteni la cabinetul medical din cadrul centrului Therme Bucuresti, acuzand o accidentare. Personalul medical i-a acordat toate îngrijirile necesare, acesta refuzand pe proprie raspundere transportul la un centru de investigatie specializat, sub argumentul consultarii unui medic cu care se afla intr-o relatie de prietenie. Sistemele de siguranta de la Therme Bucuresti respecta si execed toate reglementarile la nivel national si european, fiind certificate suplimentar, inclusiv de TÜV Germania”.