ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un băiat a fost găsit înecat în Lacul Morii din Capitală, anunță B1 TV. Mai întâi, o adolescentă a fost recuperată din apă și, după resuscitări, aceasta a fost readusă la viață și transportată de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Primul apel la 112 a venit la ora 19.02, potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov și anunța că o adolescentă de 16 ani a dispărut în apele Lacului Morii, unde se afla la scăldat.

Ea a fost scoasă din apă de trecătorii din zonă și preluată de un echipaj de Poliție înainte de sosirea echipajelor SMURD. Adolescenta a intrat în stop cardiac înainte de sosirea la Spitalul de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu", însă a fost resuscitată.

După aproximativ o jumătate de oră, când echipajele de scafandri se retrăseseră, a sosit un al doilea apel la 112, în care se anunța că și fratele adolescentei, un băiat de 14 ani, este de negăsit.

După o nouă intervenție a scafandrilor, el a fost găsit. Au urmat mai mult de 45 de minute de resuscitare, manevre la care nu a răspuns, așa că medicii au declarat decesul băiatul.