ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traseul turistic Bucharest City Tour va redeveni operațional începând cu data de 1 mai, iar tarifele sunt cuprinse între 10 și 25 de lei, a anunțat, vineri, Regia Autonomă de Transport București (RATB), într-un comunicat de presă.

 Linia turistică este asigurată, în perioada primăvară — toamnă, de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri, care circula pe traseul: Piața Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Charles de Gaulle, Șos. Kiseleff și Piața Presei.

Traseul include mai multe obiective turistice, iar autobuzele sunt dotate cu ghid audio în limba română, engleză, franceză și italiană.

Potrivit sursei citate, tarifele de transport pentru această linie, stabilite pe categorii de vârstă, sunt: 25 lei/bilet pentru adulți și 10 lei/bilet pentru copiii cu vârste între 7 și 14 ani.

În același timp, copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoțiți de către adulți, vor beneficia de transport gratuit.

Cardul de călătorie, care se poate procura din autobuzele turistice, poate fi utilizat pe parcursul întregii zile.