ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Formatia Taxi, alături de 33 alte de persoane, au compus o melodie împotriva Catedralei Mântuirii Neamului.

Printre cei care apar în clip se află și Grigore Leșe. În exclusivitate pentru ActiveNews, Leșe susține că nu i s-a spus că urmează să apară într-un clip contra Catedralei Mântuirii: "O să cer să mă scoată AFARĂ din videoclip. Eu nu am nimic împotriva Catedralei, nu am ce căuta într-o poveste din asta".

Formația Taxi a trimis un drept la replică, însoțit de capturi ale corespondenței dintre Grigore Leșe și Gabriela David, persoana care se ocupă de imaginea trupei. Aceasta susține că Grigore Leșe știa despre ce cântec este vorba și, înainte de a-și da acordul final pentru a înregistra, a fost invitat să asculte piesa și să urmărească filmările realizate până în acel moment. 

"Prin prezenta dorim să vă comunicăm faptul că domnul Grigore Leșe a fost informat pe larg despre proiectul trupei Taxi – „Despre smerenie”, înainte de a da curs invitației de a filma. În data de 22.03.2016 domnul Grigore Leșe a venit la studio. Înainte de a-și da acordul final pentru a înregistra, a fost invitat să asculte piesa și să urmărească filmările realizate până în acel moment. După ce a ascultat piesa și a vizionat filmările, domnul Leșe a intrat în studio pentru înregistrările audio și video", se spune în comunicatul primit de ActiveNews.