ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără povestește că în timp ce călătorea cu metroul spre casă, ar fi fost apostrofată de un adolescent în vârstă de aproximativ 18 ani, care la un moment dat a devenit agresiv nu doar verbal, ci și fizic.

Din fericire, după câteva minute, un cetățean din alt vagon a venit pentru a o salva pe tânără de sub rafala de pumni și picioare pe care o primea.

„Azi am fost bătută în metrou, cu pumnii și picioarele. Nu scriu asta ca să primesc atenție, ci ca să vă povestesc despre cum într-un vagon în care erau predominant bărbați am fost lovită cu pumnii și cu picioarele de un tânăr cu o strategie foarte bine gândită. Deși aveam căștile în urechi, s-a apropiat de mine frontal, ca și cum ne-am fi cunoscut. Deși nu mi-am dat căștile jos, a început să vorbească cu mine și m-a înghesuit în colțul în care mă aflam.

În tot timpul ăsta am avut o singură reacție, respectiv să-i spun că dacă nu mă lasă în pace, chem poliția. Atunci a început să mă lovească peste cap și picioare. Celor care îl ÎNTREBAU de ce mă lovește le spunea că i-am arătat semne vulgare. În timpul ăsta eu plângeam și încercam să mă feresc. Intr-un final a intervenit un domn din vagonul alăturat, pentru că cei din vagonul în care mă aflam erau prea ocupați să se poarte natural. Menționez că acest tânăr avea maxim 18 ani și nu avea constituție de K1, părea un adolescent normal. Să vă mai spun că din șocul momentului nu am mai putut să respir și tot domnul care m-a salvat a venit să mă ajute, pentru că nimeni nu a avut nicio reacție?

După episodul ăsta nefericit am două concluzii: dacă intuiți vreodată tipul ăsta de abordare din partea unui străin, nu sperati că vă va lăsa în pace dacă nu îi dați atenție, acționati preventiv. Doi - dacă în situații de tipul ăsta cei de pe margine și-ar uni forțele și ar reacționa, n-ar mai conta că sunt bărbați sau femei, unitatea descurajează, in timp ce indiferența încurajează. Sunt bine acum", a povestit, pe Facebook, tânăra în cauză.