ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul artist Paul Hitter publică pe pagina de facebook o fotografie care a iscat controverse. Adrian Despot stă la o terasă alături de patronii de la Colectiv, clubul groazei.

"Dar pe cine avem noi aici? Vocea străzii, la masă cu?

Şi pentru că oamenii nu înţeleg ce mi se pare dubios în poza asta, completez. Mi se părea mai decent să iasă şi să spună: Băi băieţi, eu îi cunoşteam pe patroni, colaboram, se putea întâmpla la un concert de-al nostru, îmi pare rău, eu nu pot reprezenta strada la Cotroceni în această situaţie.

Cam asta mi se pare mie că ar fi fost atitudinea normală. Sau şi mai ok: Nu numai că îi cunoaşteam, am făcut şi şpriţuri cu ei, eu sunt din acest business, în care vrem nu vrem s-a întâmplat nasoleală, am cântat în cluburile lor, eu merg acasă măi, copii. Jur că dacă făcea asta, devenea eroul meu personal", scrie Paul Hitter.