ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți, cu 232 de voturi "pentru", 22 - "împotrivă" și 13 abțineri, inițiativa cetățenească pentru revizuirea Constituției cu privire la redefinirea familiei.

Pe 9 mai 2017, de Ziua Independenței României, dar și de Ziua Europei, deputatul Florica Cherecheș de la PNL a explicat în plenul Camerei Deputaților votul său în favoarea organizării referendumului pentru căsătorie:

„Având în vedere că sunt soție și mamă a patru copii, susțin familia, pentru că ea este prima școală pentru copiii noștri… Este un vot istoric astăzi, de Ziua Europei, în care ne amintim că Europa a fost fondată pe principii creștine, principii de la care, din păcate, foarte mulți au abdicat, dar la care ar fi bine să ne întoarcem, pentru a contribui la progresul și la dezvoltarea acestei Europe. Sper din toată inima ca și românii să înțeleagă importanța acestui vot și apoi să meargă să și voteze”.

Deputatul a mai scris pe pagina sa de Facebook că a votat cu mare bucurie.