ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunțat pe contul său de Facebook că „va iniția o inițiativa legislativă de desființare a radarelor formate din echipaje de Poliție". Cum postarea parlamentarului conține mai multe greșeli gramaticale, polițistul scriitor Marian Godină i-a dat o replică tăioasă tot pe Facebook.
 
Polițistul brașovean Marian Godină, cunoscut în urma textelor scrise pe blogul său și apoi adunate în cartea „Flash-uri din sens opus", i-a răspuns parlamentarului: „Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulți susținători. Dar ce ați spune dacă ați iniția o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcții de deputat de către o persoană care scrie "paște" cu "p" mic, "noștrii" cu doi "i" și "nici-un" cu cratimă? Nu de alta, dar mie, milițian pândar, care îmi iau salariul degeaba și nu am "nici-un" rol, mi se pare rușinos ca, în România, persoane care nu știu să scrie corect să poată iniția legi. E "decât" o sugestie".
 

În urma reacției lui Godină, deputatul Cătălin Marian Rădulescu a șters postarea.

Cătălin Rădulescu fusese amendat vineri, în județul Tulcea, pentru depășirea vitezei legale în localitate. El circula cu 80 de kilometri la oră pe o porțiune de drum pe care limita era de 50 de kilometri la oră. Unul din polițiștii care l-au oprit susține că Rădulescu i-a jignit și a încercat să facă uz de legitimația de deputat.